bedemand

Bedemand i Roskilde? Læs mere her

Bedemand i Roskilde? Læs mere her

Står du for at skulle begrave eller bisætte en pårørende med seneste bopæl i Roskilde? Så bør du finde en lokal bedemand, som kan hjælpe dig med alt det praktiske.

Hvem er Begravelse Roskilde?

Begravelse Roskilde er Roskildes førende bedemandsforretning. Med sin centrale placering i Jernbanegade er Begravelse Roskilde kendt blandt de fleste roskildegensere, og derfor den bedemand i Roskilde, som de lokale benytter, når de skal tage afsked med deres nære og kære.

Samtidig er Begravelse Roskilde en forretning, som engagerer sig meget i lokalsamfundet, og deltager i frivilligt arbejde samt støtter op om lokale initiativer så som sports foreninger og klubber. På en måde kan man således sige, at Begravelse Roskilde er en levende bedemandsforretning.

Hos Begravelse Roskilde kan du altid få hjælp og vejledning, når en af dine kære falder bort. Filosofien bag forretningen er, at mennesket kommer først. Derfor vil Begravelse Roskilde altid søge at hjælpe og støtte på bedst mulig og mest ærlig vis, hvis du har spørgsmål til døden og hvad der kommer efter.

Hos Begravelse Roskilde finder du udelukkende uddannede og certificerede bedemænd, som foruden deres store erfaring også besidder et højt fagligt og etisk niveau. Samtidig har bedemænd tilknyttet Begravelse Roskilde et solidt kendskab til nærmiljøet, og kan således hjælpe med kontakt til såvel kirke og kirke kontor som til de lokale gæstgiverier, kroer og forsamlingshuse, som kan lægge lokaler til gravøl, middag eller reception efter ceremonien. Begravelse Roskilde lægger stor vægt på den troværdige service og på tilliden mellem kunde og bedemand.Du får altid et samlet prisoverslag, beregnet på baggrund af den indledende samtale, således at du kan nå at forholde dig til udgiften forud for arbejdets påbegyndelse.

Du kan altid kontakte Begravelse Roskilde, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse i Roskilde eller nærmeste omegn. Læs mere på begravelseroskilde.dk