Skønhed, Creme

Creme til meget tør hud

Creme til meget tør hud

Er din hud også meget tør – især om vinteren? Her falder temperaturen og luftfugtigheden. Tørre hænder er meget ubehagelige, og i kulden kan huden revne og gøre ret ondt. Ben, arme og ansigt bliver ofte ramt af tørhed. Det ser ikke pænt ud med et par tørre ben, og ansigtshuden vil vi gerne bevare frisk og uden tørre flager.

Hyppig håndvask giver tørre hænder

Måske er du sygeplejerske eller pædagog og skal vaske hænder rigtig mange gange i løbet af en dag. Eller du har arvet tør hud. Vi vasker også hænder og bruger sprit meget oftere nu under Corona-epidemien, end vi gjorde før. 

Hvis du ofte vasker hænder, så brug en mild, neutral håndsæbe uden parfume, og vandet skal ikke være for varmt. Det er også vigtigt at tørre hænderne grundigt bagefter – både for hygiejne og for at modvirke tørhed. 

Vitacreme B12 mod tør hud – uden hormoner og parabener

Huden er vores største organ, og selv om hudenceller skiftes ud, har vi huden hele livet og skal holde den blød og smidig. Creme mod tør hud er nødvendigt. Vitacreme B12 indeholder B12-vitamin, som bekæmper tør hud, og den er god, hvis du har tør hud og samtidigt gerne vil være fri for hormoner og parabener.

Når vi er meget indenfor, typisk om vinteren, får huden “et chok”, hver gang vi går ud pga. den store temperaturkontrast. Med alderen falder antallet af talgkirtler, og det bliver sværere at bevare hudens fugtighed. 

Hvis man håber på, at den ru og tørre hud bare går over af sig selv, kan man nok skyde en hvid pil efter det. Den stramme tørre hud føles ofte for generende til at ignorere, og ved fx revner i fingrene kan den endda begynde at bløde. Man skal helst ikke klø på huden. Når du behandler den tørre hud med Vitacreme B12 blødgør den huden, mindsker behovet for at klø og styrket niveauet af kollagen.