facadeskilte

Det er ikke så nemt at gøre facadeskilte rene

image

De færreste af os lyster at gøre rent, medmindre man lider af rengørings-vanvid – men det er jo også en sygdom og ikke gavnligt.

Derfor tyer rigtig mange mennesker til at hyre professionelle rengøringsfolk til at gøre rent hjemme hos dem selv, for det er ikke bare i virksomheder, at man hyrer rengøringsfolk til at kigge forbi.

Sidstnævnte kigger ofte forbi hver dag, men som privat kan man vælge nogle tidspunkter om året, de skal kigge forbi, måske en gang hver 14. dag, og så er det faktisk ikke så dyrt at have med at gøre.

Men det er lidt mere specifikt, når man har at gøre med et facadeskilt som firma, for det skilt er jo ikke noget, man lige gør rent på samme måde, som når rengøringspersonalet kører rundt i butikken og gør almindeligt rent med at støve af, støvsuge, vaske af og så videre.

Der er jo også nogle risici forbundet med at gøre facadeskilte rene, specielt hvis de hænger højt oppe, og det er måske ikke noget, som almindeligt rengøringsfirmaer vil gøre for en, så man skal have fat i specielle folk til det.

Men rene, det skal de være, for det er dit gyldne kort til at få kundernes opmærksomhed, og det skal gerne være et facadeskilt foran din butik, som ser flot ud hele tiden.

Og det er trods alt nemmere og billigere at gøre det rent end at udskifte det, når det bliver grimt at kigge på.

Det er jo ikke nemt at gøre rent selv, fordi man første skal have fat i en trappestige, så remedierne til at gøre rent med, og så er tyngekraften mod en, og måske er vejret ikke så godt den dag til at gøre det, selvom det er nødvendigt at få udført.

Samtidig mister du dyrebar tid, du kunne bruge i butikken eller til at holde fri med.

Lad derfor andre om at gøre det – gerne med jævne mellemrum.

Angående at anskaffe sig facadeskilte, så kan du gøre det hos Nordik Sign.