dør

Du kan sagtens bruge nye døre til gamle huse

Du kan sagtens bruge nye døre til gamle huse

advertorial

Bor du i en ældre bolig, vil det være naturligt for dig, at du gerne vil bevare så meget af dens unikke udtryk som muligt. Samtidig må du dog heller ikke gå på kompromis med den komfort, der skal være i huset. Det er for eksempel, at den skal være ordentlig for dig at varme op. Det er ikke rart for dig at bo i en bolig, der ikke kan opvarmes ordentligt, og samtidig er det jo også meget dyrt for dig. 

Måske kvier du dig alligevel ved at sætte nye og tættere døre ind i boligen. For de kan vel aldrig komme til at passe lige så godt til den, som den gamle dør kunne? Jo, du kan sagtens finde en ny dør, der også har et lidt gammeldags udtryk. Det kan for eksempel være på klarwindows.co.uk. De har mange forskellige at vælge imellem. Det vil derfor være en rigtig god mulighed for dig for at få gjort din ældre bolig tæt, så du bedre kan holde varmen om vinteren. Se mere her

En ny dør kan også give mere lys 

Bor du i et ældre hus, er vinduerne sikkert små, og der er måske ikke så mange af dem, som du kunne ønske dig. Derfor er det rart for dig at få sat en dør med vinduer ind i din bolig. Med den kan du få noget mere lys, uden at du er nødt til at lave plads til en ny vinduesåbning. Det er en kæmpe fordel for dig, da dagslys jo altid er med til at gøre en bolig mere behagelig for dig at være i. 

Hvis du vil have en dør med vinduer i, der passer til en ældre bolig, kan du for eksempel vælge en dør med bondehus- eller dannebrogsvinduer. De har netop det lidt ældre udtryk, der vil passe til din bolig.