tilbud på gulvafslibning

Få Danmarks måske bedste tilbud på gulvafslibning

Få Danmarks måske bedste tilbud på gulvafslibning

Er dit gamle trægulv træt og trist at se på? Så er det på tide med en gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning udført af en professionel håndværker?

Når du vælger at lade en faglært gulvsliber forestå afslibning af gulve i din bolig kan du være sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt. Først og fremmest vil din gulvmand tage træværket i øjesyn for at vurdere dets tilstand og beskaffenhed.

En dygtig gulvsliber vil hurtigt kunne vurdere hvor meget – eller hvor lidt – det er nødvendigt at slibe bort for at opnå et flot resultat. Det er nemlig slet ikke sikkert at der skal så meget til for at skabe en smuk og ensartet overflade og få gulvet til at stå som nylagt igen. Dernæst vil din gulvsliber sørge for at alting er behørigt dækket af så der ikke kommer slibestøv steder hvor du ikke ønsker dette. Og så vil han gå i gang med det tunge maskineri.

En maskine til afslibning af gulve er forsynet med en slibe rondel som roterer i det vandrette plan. På denne rondel monteres sandpapir i varierende korn størrelser. Indledningsvis slibes med groft sandpapir som effektivt fjerner de overfladiske skønhedspletter. Disse stikker nemlig sjældent meget dybere end de 1 – 2 millimeter som slibes af gulvets overflade ved denne procedure.

Dernæst pudses træværket af med fint sandpapir som efterlader dette helt glat og jævnt i overfladen. Og sluttelig behandles gulvet med lud, lak, sæbe eller olie som beskytter og plejer det nyslebne træværk og giver gulvet glans.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

Det kan altid anbefales at du overlader opgaven med afslibning af gulve samt efterbehandling til en dygtig gulvmand. På den måde får du det kønneste og mest ensartede resultat – og et trægulv som du kan have glæde af i mange år. Du kan læse mere om afslibning af trægulve på have-hus.dk