Gulvafhøvling Roskilde

Få dit lækre trægulv tilbage med en gulvafhøvling i Roskilde

Få dit lækre trægulv tilbage med en gulvafhøvling i Roskilde

Et velplejet og velholdt trægulv, som bærer præg af at være blevet passet og plejet efter alle kunstens regler, er – uanset alder og gulv type – noget af det smukkeste, en bolig kan besidde. Er dit hjem udstyret med et sådant trægulv, og gør du alt, hvad du kan for at holde det i smuk og intakt stand, er det bare så ærgerligt, når en uforudset begivenhed – for eksempel en oversvømmelse – forårsager store og synlige skader i træværket.

Et vandskadet trægulv vil have tendens til at slå dybe revner, danne buler og ujævnheder og – i de mest grelle tilfælde – blive skævt med store niveau forskelle. Dette kan ske, når de planker, parketter eller brædder, som udgør gulvet, skubber til hinanden som følge af opsvulmning, forårsaget af fugt i træværkets fibre. Når et gulv har slået sig på den måde, kan det faktisk kun reddes ved hjælp af en grundig og gennemgribende gulvafhøvling.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafhøvling?

Den klogeste beslutning, du kan træffe i denne sammenhæng, er at overlade opgaven med gulvafhøvling til en professionel håndværker. Det er simpelt hen alt for risikabelt at forsøge sig med en gulvafhøvling, hvis man ikke har den nødvendige erfaring og ekspertise. Hvis du i stedet lader en dygtig, faglært gulvmand forestå din gulvafhøvling, er du sikker på det optimale resultat – et smukt, jævnt og ensartet trægulv uden ujævnheder, buler, revner og niveau forskelle.

Der ud over vil en professionel gulvafhøvling også bestå af en efterfølgende gulvafslibning, som efterlader gulvet parat til den afsluttende efterbehandling. Du kan for eksempel vælge den samme type behandling, som du havde før – eller vælge at gå nye veje. Med en gulvafhøvling starter du nemlig 100% på en frisk med dit trægulv.

Du kan få et godt, gratis og helt uforpligtende tilbud på gkservice.dk