Hårfjerning

Få flotte ben med permanent hårfjerning

Få flotte ben med permanent hårfjerning

Er du plaget af uønsket hårvækst, for eksempel på dine ben eller i din bikinilinje? Så kan du overveje permanent hårfjerning.

Effektiv hårfjerning med laser

Hvis du gerne vil de grimme stride børster til livs én gang for alle kan du med fordel overveje hårfjerning med laser. Når du vælger at lade dine hår på benene, i bikinilinjen, i armhulen eller måske i ansigtet fjerne ved hjælp af laser er resultatet nemlig permanent. Det vil være slut med at skulle bruge tid og penge på dyre voks eller sugaring behandlinger – og du vil samtidig slippe for knopper, skægpest, eksem og indgroede hår, som i værste fald skal fjernes kirurgisk.

Hvordan foregår permanent hårfjerning?

Ved permanent hårfjerning anvendes laser – højfrekvent lys, som opvarmer hårsækken, hvorved denne ødelægges. Forud for permanent hårfjerning med laser skal du have barberet området få dage i forvejen. Du må ikke have bleget, vokset eller epileret området hvor du ønsker permanent hårfjerning i op til fire uger forud for behandlingen. Der skal være tilstrækkeligt med hår til at lede lyset ned i hårsækken – så opnår du det bedste resultat.

Skal du have flere behandlinger må du heller ikke vokse eller på anden måde fjerne hår ud over med en skraber eller en trimmer. Selve behandlingen er ikke direkte smertefuld. Du vil dog føle et kortvarigt prik i huden som følge af opvarmningen. Moderne laser apparater til permanent hårfjerning er forsynet med et nedkølings system som minimerer ubehaget.

Når først en hårsæk er ødelagt vil der ikke forekomme hårvækst fra den igen nogen sinde. Da hår gennemgår forskellige vækst faser vil det dog være nødvendigt med flere behandlinger i samme område for at opnå det ønskede resultat.

Er du bosiddende i København kan du kontakte den velrenommerede skønhedsklinik Inviocare for permanen hårfjerning. Læs mere på Inviocare.com