kiropraktik

Få lindring for dine smerter med kiropraktik

Få lindring for dine smerter med kiropraktik

Døjer du med tilbagevendende eller kroniske smerter og spændinger i din krop, og lider du heraf i det daglige? Så kan du med fordel prøve en kiropraktisk behandling. Ved kiropraktor kan du nemlig komme en tand dybere end du kan med fysioterapi eller almindelig træning. Og du vil føle såvel øjeblikkelig lindring som længere varende virkninger i form af øget smidighed og bevægelighed i din krop

Hvor kan jeg finde den nærmeste kiropraktorklinik på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en klinik som praktiserer kiropraktik på Frederiksberg kan du med fordel vælge Frederiksberg Kiropraktiske Klinik. Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik, som ejes og drives af autoriseret kiropraktor Annette Pedersen, finder du udelukkende de mest veluddannede og erfarne behandlere som står klar til at hjælpe dig med dine problemer.

Foruden Annette Pedersen finder du i Frederiksberg Kiropraktiske Klinik kiropraktor Martine Schou Bjerke og de tre læge eksaminerede massører Herfrid, Lene og Ellis. Du kan nemlig med stor fordel kombinere din kiropraktor behandling med en professionel fysiurgisk massage som løsner dine spændinger op og gør det nemmere for din kiropraktor at udføre sine justeringer.

Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik behandles blandt andet smertefulde tilstande så som nakkesmerter, hovedpine og migræne, hold i nakke og lænd og smerter mellem skulderbladene. De små kan også få hjælp til mere børn og unge specifikke problemer så som spædbarns kolik og vokseværks smerter.

Som gravid kan du få hjælp til dine problemer med lænd eller bækken, og som kontornusser kan du helt sikkert få glæde af kiropraktorernes store ekspertise når det handler om musearm, seneskidehinde betændelse (karpal tunnel syndrom) samt tennis og golf albue. Og så hjælper Frederiksberg Kiropraktiske Klinik også gerne med behandling af indeklemt Iskias nerve, lumbago eller diskusprolaps.

Du kan læse mere om Frederiksberg Kiropraktiske Klinik og bestille tid til en indledende konsultation online via hjemmesiden kiropraktor-frederiksberg.dk