terrasse pris

Find den mest fordelagtige terrassepris

Find den mest fordelagtige terrassepris

Er der noget som at nyde sommeren i en smuk og frodig have? Det skulle da lige være at nyde den fra et solbeskinnet trædæk med direkte adgang til såvel huset som til haven.

En lækker træterrasse er et absolut plus hvis du har pladsen til den. På en rummelig og vel designet træterrasse vil du kunne nyde din udsigt, solbade og indtage dine måltider hele sommeren. Og så vil en træterrasse udgøre et aktiv for din bolig hvis du en dag står for at skulle sælge denne.

Hvad koster en terrasse?

Den gode nyhed til dig som ønsker dig en smuk og funktionel træterrasse er at en sådan ikke behøver at koste en mindre formue. Med hjælp fra en dygtig faglært tømrer kan du skabe en helt unik træterrasse som passer til netop din bolig og til din have. En træterrasse vil, såfremt den er smukt udført i bæredygtige materialer og i et holdbart design, kunne tilføre ekstra værdi til dit hus. Og så er der ikke blot tale om luksus, men også om en investering.

Dette forudsætter at du vælger den rette håndværker til opgaven. Hos Kun Terrasser ApS finder du den uddannede tømrer Andreas la Cour som gennem mange år har haft særligt fokus på konstruktion og opførelse af træterrasser. Dette har givet Andreas la Cour særlig ekspertise inden for netop dette område.

Kun Terrasser ApS er kendt for unikke og skræddersyede træterrasser som indgår i perfekt samspil med såvel have som hus. Når du vælger Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS i forbindelse med opførelse af din nye træterrasse kan du være sikker på et produkt i høj kvalitet – og et slut resultat som du og familien kan have glæde af i mange år. Du kan læse mere, og se eksempler på tidligere opførte træterrasser, på hjemmesiden kun-terrasser.dk