maler københavn

Find en maler i København, når væggene skal sættes istand

Find en maler i København, når væggene skal sættes istand

Alle og enhver kan smøre maling på væggene derhjemme – men der skal en faglært og erfaren maler til, førend resultatet bliver optimalt. Et stykke malerarbejde, som er smukt og ensartet og som kan holde i mange år, kan kun opnås, hvis forarbejdet er udført med omhu og en vis ekspertise.

En dygtig og erfaren maler er din bedste sparring partner, når det handler om at vurdere, hvilken behandling der tjener dine vægge, lofter og indvendigt træværk bedst. Du kan nemlig sjældent slippe af sted med at male væggene alene. Så snart disse står strålende og nymalede, vil du opdage, hvor gulnet loftet er blevet, og hvorledes årevis af slitage har påvirket fodpaneler, skabslåger, gelændere, trælister, vinduesrammer og øvrigt træværk i boligen. Du kan, med andre ord, lige så godt få malet det hele på én gang.

Tag malere med på råd, når væggene skal sættes i stand

Det er sjældent tilstrækkeligt blot at påføre maling. Hvis resultatet skal være pænt og langtidsholdbart, er det vigtigt, at der tages udgangspunkt i vægge, lofter og træværks beskaffenhed. Hvis væggene for eksempel er ujævne og beskadigede i overfladen, skal de måske pudses op på ny, for at opnå det mest ensartede slutresultat.

Gammelt tapet mv. skal fjernes – og nedtagning af tapet er måske en af de mest kedelige og slidsomme opgaver, især hvis det sidder i mange lag. Huller fra søm og skruer skal lappes, og i visse tilfælde er det nødvendigt at sætte filt op, hvis malingen skal binde ordentligt, selve malerarbejdet er også en affære, som kan tage tid, idet det sjældent er tilstrækkeligt med et enkelt lag – og malingen skal nå at tørre mellem hver påføring.

Du kan finde en faglært maler online

Leder du efter dygtige malere i dit lokalområde, kan du altid få et ikke bindende tilbud på maler i København hos https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/