vvs

Her kan du med fordel bruge en VVS\'er

Her kan du med fordel bruge en VVS\'er

En VVS’er er meget andet end en der kommer og fixer et stoppet toilet eller en løbende vandhane. Det er også en VVS’er du med fordel kan kontakte, hvis der skal lægges rør ind til et ventilationsanlæg. VVS står for ventilation, varme og sanitet. En VVS’er skal ikke forveksles med en blikkenslager. En blikkenslagers arbejder stammer oprindelig fra smedearbejdet og som navnet antyder arbejder de med blik. Det er en blikkenslager der blandt andet laver nedløbsrør. Hvis man er i tvivl om hvem der skal kontakts, kan du huske det på at en VVS’er arbejder indendørs, mens en blikkenslager arbejder udendørs. De starter dog på samme uddannelse og det er først senere i forløbet, at de vælger speciale. Har du brug for en VVS i Als til at sætte din nye vaskemaskine til, er det nemt at finde en på internettet. 

Find den rigtige VVS’er

Det er en god ide at få hjælp af en VVS’er hvis du f.eks. skal have udskiftet dine rør til plexiglas. Har du et sommerhus eller en kolonihave, som ofte er lukket om vinteren, sker det desværre ofte at man om foråret oplever, at et rør eller et armatur er frostsprængt og derfor kan man med fordel få dem udskiftet. 

Start med at kontakte mindst 3 forskellige VVS’er og bed om et skriftligt tilbud på, hvad det vil koste at få udskiftet rørene. Derved kan du nemt sammenlige de forskellige tilbud og du mindsker også sandsynligheden for, at du ved et tilfælde har ringet til den første og dyreste i området. Husk også at tjekke Trustpilot for tidligere kunders oplevelser. Ved at bruge lidt tid på at finde den rigtige VVS’er sparer du dig for meget frustration og ofte også penge. Samtidig vil VVS’eren også kunne råde og vejlede dig til at finde den bedste løsning.