hundesko / hundestøvler

Hundesko og -støvler hjælper hunden på vej

Hundesko og -støvler hjælper hunden på vej

Nogle personer vil ind indvende, at hunde ikke har brug for sko eller støvler, da de jo ikke er født med den slags, og det er noget, som mennesker har skabt, og hunde har klaret sig længe uden den slags, og deres poter er lavet til at kunne klare sig uden.

Men vi mennesker er også født uden fodtøj, og vi har trods alt fået det markant bedre af at tage sko på, hvorfor det da også er en af de ældste opfindelser, som man har spor af for menneskeheden.

Desuden gør det også, at man kan tage hunden med på steder, hvor den ikke er vant til at komme eller normalt holder til som race, så man kan tage ens firbenede med til fjerne egne, der ellers ville være uvelkomne for hunden, men hvor den nu kan klare en tur bedre.

Og så ser de rette støvler og sko til hunde da også flotte ud!

Hvilke støvler og sko skal din hund have?

Det kan både være på mode, at en hund skal have støvler og sko på.

Det kan være et kneb for at få hunden til at ligne sin ejer endnu mere, så man giver den noget fodtøj, der minder om det, som hundeejeren også har på.

Så kan det jo være, at man næsten laver en hel garderobe til hunden, fordi man allerede giver den tøj på, så man selvfølgelig også supplerer med støvler og sko.

Desuden er det smart at give hunden fodtøj på, når man skal ud at gå en regnvåd dag, så den ikke gør huset vådt med poterne, når den kommer ind fra gåturen.

Og så kan de sko også være med til at skåne hundens poter på samme måde, som når vi andre har sko på.

Og der er heldigvis rigeligt at vælge blandt af alt det fodtøj!