lingeri

Hvad er lingeri?

Hvad er lingeri?

Lingeri er en fælles betegnelse for en række intime beklædnings genstande af typen som du måske vil kende under navnet frækt undertøj. Lingeri kan dog også indbefatte andre typer beklædning, for eksempel kjoler og strømpebukser, som vi ikke normalt vil betegne som hverken frækt eller undertøj.

Fælles for alt hvad der indgår under betegnelsen lingeri er at det har et pikant tilsnit og indikerer en erotisk stemning. Samtidig er lingeri generelt fremstillet i smukt og forførende design af materialer i høj kvalitet. Og så er lingeri typisk fremstillet til kun at dække det allermest nødvendige, uden at overlade alt for meget til fantasien.

Trusse og bh – det mest grundlæggende lingeri

Hvis du endnu ikke har opbygget en lingeri samling er det på høje tid at komme i gang. Her kan du med fordel starte med de mest fundamentale, og samtidig intime, beklædnings stykker trussen og bh’en. Et flot trusse og bh sæt kan i sig selv være ganske frækt og forførende, især hvis der er flotte detaljer så som sløjfer, lacings, blonder eller lignende.

Du kan vælge mellem mange forskellige modeller trusser og bh’er alt efter din krops type. Er du til den storbarmede side kan du for eksempel vælge en full cup bh som løfter og støtter dine bryster uden at klemme. Og ønsker du at fremhæve din flotte bagdel er det helt sikkert en g strengs trusse du skal gå efter.

Suppler din lingeri samling med andre pikante effekter

Dit bh og trusse sæt kan som sagt snildt stå alene. Vil du sætte ekstra trumf på kan du tilføje en smart hofteholder og et par sexede strømper. En hofteholder kan desuden bruges til at holde strømperne på plads under en nederdel således at du hverken behøver at have strømpebukser eller trusser på inden under. Perfekt til en hot date!

Se det store udvalg af flot lingeri på love-lingeri.dk