Installation af robotplæneklipper

Installation af robotplæneklipper og hjælp til nedfræsning af kabler

Installation af robotplæneklipper og hjælp til nedfræsning af kabler

Når det er sommer skal græsset slås – måske endda flere gange om ugen, hvis plænen skal holde pæn og veltrimmet. Og til dette for

Er en robotplæneklipper noget for mig?

Måske er du i tvivl om hvorvidt det overhovedet er umagen værd at anskaffe en robotplæneklipper. Hertil kan det siges at du, med mindre du er typen som decideret nyder at bruge tid på græsslåning , altid vil kunne få glæde af en smart robotplæneklipper.

Med en robotplæneklipper vil græsset i din græsplæne altid have den rette højde. Græsset vil blive klippet tæt og præcist uden helligdage – og plænens kanter vil komme til at stå snorlige. Alt dette helt uden at du behøver at løfte en finger.

Hvordan fungerer en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er selvkørende og kan indstilles til at klippe dit græs i netop den højde du ønsker. De fleste robotplæneklippere anno 2020 kommer med forskellige sensorer i et intelligent design som sætter robotplæneklipperen i stand til at tænke selv – så at sige.

For eksempel vil en moderne robotplæneklipper selv trille over til sin lade station når batteriet er ved at være fladt. Mange robotplæneklippere er desuden forsynet med en regn sensor som gør at maskinen stopper når det begynder at regne, og først genoptager arbejdet når bygen er drevet over og græsset atter er tørt og har rejst sig.

Der ud over er det selvfølgelig vigtigt at robotplæneklipperen udelukkende slår græsset i din have og ikke forvilder sig ind i din hæk eller i dit blomsterbed – eller render ud på vejen. Derfor leveres en robotplæneklipper med det der kaldes kanttråd eller afgrænsningskabel, som anbringes i kanten af din plæne. Din robotplæneklipper vil via en sensor registrere kanttråden, og dernæst vende om. På den måde undgår du en vildfaren robotplæneklipper.

Du kan få hjælp til nedlægning af afgrænsningskabel samt installation af robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk