tandlæge aarhus

Lad din lokale tandlæge i Aarhus hjælpe med at bevare smilet intakt

Lad din lokale tandlæge i Aarhus hjælpe med at bevare smilet intakt

advertorial

Alle, som er vokset op inden for de seneste halvtreds til tres år, har oplevet den gratis skoletandpleje. Denne blev nemlig gjort obligatorisk hen imod midten af forrige århundrede.

Samtlige skoler i landet blev tilknyttet en tandlæge eller en Tandlægerne i Klarup som skulle varetage tandplejen hos de skolesøgende børn. Formålet var at skabe generationer af danskere som kunne bevare deres blivende tandsæt hele livet igennem – de såkaldte Nul Huller generationer.

Med gode vaner hvad angår mundhygiejne og daglig tandbørstning kan de værste sygdomme i tænder og i tandkød nemlig holdes fra livet. Og følger du op med et til to årlige besøg hos din tandlæge kan du faktisk gardere dig ganske effektivt mod diverse lidelser.

tandlæge aarhus

Er det nødvendigt med to årlige tandlæge besøg?

De fleste yngre mennesker kan godt nøjes med at besøge tandlægen én gang om året til en tandrensning og et grundigt eftersyn af tænder og af tandkød. Men når man er kommet lidt op i årene stiger risikoen for dårligdomme i tænder, tandkød og mundhule. Derfor anbefales det at man sætter sig i tandlæge stolen og gaber op en gang hvert halve år.

Er det dyrt at gå til tandlæge?

Mange er nervøse for økonomien i tandlæge besøget, og vælger derfor at springe dette over. Men her skal du huske at et kontrol besøg hos tandlægen primært har til formål at forebygge diverse lidelser. Skal der rådes bod på følgevirkninger af eksempelvis karies eller parodontose bliver det først rigtig dyrt. Og derfor kan det godt betale sig at passe sine årlige eller halvårlige tandlæge besøg.

Find en dygtig og erfaren tandlæge i Aarhus

Er du bosat i Aarhus eller nærmeste omegn hedder din lokale tandlæge TandlægeCenteret Clemens Torv. Du kan læse meget mere, og kontakte TandlægeCenteret Clemens Torv direkte via klinikkens hjemmeside på clemenstand.dk