Gulvfirma

Lad dit lokale gulvfirma ordne dit slidte trægulv

Lad dit lokale gulvfirma ordne dit slidte trægulv

Har du netop anskaffet dig en ejerbolig – og er denne forsynet med et ægte trægulv? Det skal du sætte pris på. Et trægulv er nemlig nærmest uanset type og beskaffenhed et stort aktiv for et hus eller for en lejlighed.

Dette gælder selvfølgelig kun såfremt trægulvet er intakt og sundt. Er trægulvet svært beskadiget kan det godt være vanskeligt at restaurere. Men et trægulv, som blot er lidt slidt eller lidt skævt vil med stor sandsynlighed godt kunne komme til at stå rigtig flot igen. Det kræver blot den rette behandling, udført af et kompetent gulvfirma. Og så er det en del billigere at lade gulvet afslibe eller afhøvle end det er at skifte det ud.

Kan det gamle trægulv reddes?

Måske synes du det ser lidt håbløst ud. Dit gulv kan være dækket af et tykt lag gammel lak eller fernis, eller det kan være skævt som følge af fugt skader i træværket. Du bør dog ikke fortvivle, men i stedet tilkalde en dygtig gulvmand fra det lokale gulvfirma. Han vil hurtigt kunne vurdere om det er en gulvafslibning eller en gulvafhøvling som kan få dit gulv på ret køl igen – og hvilken efterbehandling som vil tjene gulvet bedt.

En erfaren gulvmand vil på baggrund af sin uddannelse og sin ekspertise ligeledes kunne bedømme hvor meget – eller hvor lidt – der skal fjernes af gulvets overflade førend resultatet bliver som ønsket.

I før nævnte tilfælde, hvor gulvet er skæmmet af mørk fernis, vil en gulvafhøvling sandsynligvis være løsningen. Ved en gulvafhøvling fjernes op imod en halv centimeter af gulvets overflade, og dermed det grimme lag af lak. Efterfølgende slibes gulvet smukt og glat, og gulvet er klar til en efterbehandling med eksempelvis sæbe, olie eller klar lak.

Du kan læse mere om gulvservice, og kontakte dit lokale gulvfirma via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk