Det digitale bilhus

Nye og brugte biler – find dem hos Det Digitale Bilhus

Nye og brugte biler – find dem hos Det Digitale Bilhus

Er du på udkig efter en erstatning for familiens firhjulede medlem, eller skal husstandens bilpark udvides? Så er du sikkert godt i gang med at udse dig et bilmærke og en model, som møder jeres behov for rummelighed, sikkerhed og gode køreegenskaber.

Du har sikkert gennembladret samtlige aktuelle bil magasiner samt brochurer fra diverse bil forhandlere, og måske endda lagt dig fast på en af de flotte biler på markedet. Og du har sikkert måttet synke en ekstra gang da du så prisen.

I Danmark er fabriksnye biler nemlig utroligt dyre i anskaffelse. Foruden bilens reelle nypris lægger staten skyhøje skatter og afgifter oven i. Det betyder at du kommer til at skulle optage et dyrt bil lån for at finansiere anskaffelsen af en helt ny bil.

Derfor kan det langt bedre betale sig at kigge efter en brugt model. Når du vælger at købe en brugt bil med blot et par år eller fem på bagen slipper du langt billigere end hvis du køber en ny én af slagsen. Og så kan der stadig være masser af år – og kilometer – tilbage i en velholdt brugt bil.

Hvor kan jeg finde en god brugt bil i køreklar stand?

Hvis du ønsker at den brugte bil du køber holder så fornuftig og forsvarlig en stand som muligt – og at prisen på bilen står mål med bilens kvalitet – køber du den hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Du kan for eksempel finde din nye brugte bil hos Det Digitale Bilhus, som er et samarbejde mellem 23 velrenommerede bilhuse i Danmark. Her finder du et stort udvalg af nye og brugte biler til salg, fortrinsvis af mærkerne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco.

Du kan læse mere, og se alle annoncer for biler til salg på detdigitalebilhus.dk