haveaktiviteter

Tips til sjove haveaktiviteter

Tips til sjove haveaktiviteter

Foråret og sommeren er start over os og det betyder muligheden for at komme ud i haven. Har du børn er det også en god ide at lave en masse sjove haveaktiviteter. Du kan finde flere gode tips på Bolu.dk.

Alt afhængig af havens størrelse og hvor gamle dine børn er, er der masser af muligheder for nogle sjove og dejlige dage i haven.

Trampolin

En trampolin er en genial anskaffelse og kan bruges af børn og vokse i alle aldre. Der er et uendelig antal timer af sjov og også god motion i en trampolin. Har i pladsen, så køb en stor, så der er plads til flere børn på en gang. Køb også i en ordentlig kvalitet. Det vil være ungernes ynglingssted i de næste mange år og er derfor værd at investere i en ordentlig en. Husk at søge for sikkerheden er på plads. Både når der leges, men også i tilfælde af dårligt vejr. Det er så kedeligt at skulle hente den hos naboen. Gå den igennem en gang om året og sikre dig at der ikke er løse fjedre og at sikkerhedsnettet er i et stykke. 

Lav en grønsagshave

En anden god haveaktivitet er at anlægge en grønsagshave. Det behøver ikke være vildt og voldsomt. Det kan i princippet gøres med et par murespande. Start med at dyrke nogle hurtige og nemme grønsager, som salat og radiser. De kommer hurtigt og børnene kan hurtigt gå ud og se resultatet af deres arbejde og plukke salat og radiser til aftensmaden. Har i lidt flere ambitioner, kan i evt udvide med gulerødder, jordbær, tomater, agurker og kartofler. Alt sammen noget der også kan gå i murespande. Der findes også mange smukke blomster, der er spiselige der kan være sjove at så. Tateges og violer er gode eksempler på spiselige blomster.